onsdag 13 juli 2011

Brr..

vart tog värmen vägen?  Eller ja i solen va de varmt, men annars har isbjörnarna vart på besök idag!! =(

Idag vart det mkt promenerade ändå, gick upp på stan å tog en kina lunch med Micke medans Jessica promenerade på stan med Milleboy! =) Sen vidare ner till v-fors på fika å prom med bror å Linda efter de!! =)

Har börjat skriva packlista på va som ska med till Gotland, snart dax jue, åker på söndag, längtar!!!!!  En hel vecka på en underbar ö!! I like it!!

Har fått skapliga kvällsrutiner, eller tider på mille nu, å han vill oftst göra morgoon mellen 7-8 på morgonen, trots att jag håller på å storkna ibland, e det skönt att han inte sover till närmare 10 längre, som han gjorde ett tag, å nu somnar han ju mellan 19-21, så mam hinner med lite egentid, eller plocka å fara runt som en tätting, då hemmet ser ut som en bomb slagit ner, trött, grinig kärring e va men e, men så e det, inte ens jag kan va på topp jämt!! =)

Som sagt, ska plocka lite innan de e nattnig av mig själv...

Har tagit tag i å lagt in bilder på datorn nu, å hittade denna, samma dag som han e född, 19 dec med dagens tidning, har van vart så där liten?? STOPPA TIDEN!!!! Mitt lilla hjärtegryn!!!

1 kommentar:

  1. Men herregud han ser ut som en liten docka =)
    Tänk vad tiden går fort ....
    Kram Annelie

    SvaraRadera